Juldessertbordet i detalj

Publicerat: 2012-01-24 Kl: 20:17:14 | I kategori: Julgotta


Här kommer om än mycket försenat, men detaljbilder på vårt juldessertbord! Bättre sent än aldrig?


Först ut har vi en galet god creme catalana som ni kan läsa mer om HÄR! Den lilla skruven har min kära sambo gjort av karameliserat socker.


Sedan hade vi också två olika sorters macarons, en med pepparkaka och lingonfrosting, och en med choklad och kolafrosting. Mumsigt!  Mer om pepparkaka/lingon hittar ni HÄR!


Självklart fanns det även Ris ala malta på dessertbordet! Såsen runtom är gjord på passerade björnbär och sedan något så enkelt som en filéad apelsinklyfta på toppen. Denna blev galet god! Mer om Ris ala malta hittar ni HÄR!



Avslutningsvis vart det även kanderade äpplen, något jag varken ätit ellet gjort förut men numer älskar! Det kommer nog bli en tradition!

/Simone
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0