Petit-fourer
Publicerat: 2012-05-10 Kl: 10:49:00 | I kategori: Övriga bakverkJag har börjat intressera mig för mer traditionella bakverk. Egentligen mest för att det känns underligt att ha stenkoll på allt det nya man inte ha koll på våra rötter i bakverksvärlden. Vet inte hur lyckade dessa vart, men goda blev dom i alla fall!
![](http://tartparadiset.se/images/2012/p20120429-181534_201148717.jpg)
Det är mycket simpla skapelser. Sockerkaksbotten med hallon och aprikos marmelad samt glasyr.
![](http://tartparadiset.se/images/2012/p20120429-181720_201148739.jpg)
Har tänkt skriva en kort bakgrund till petit-fourer så det kommer framöver framförallt för er som inte riktigt vet vad det är.
/Simone
![](http://tartparadiset.se/images/2012/p20120429-181534_201148717.jpg)
Det är mycket simpla skapelser. Sockerkaksbotten med hallon och aprikos marmelad samt glasyr.
![](http://tartparadiset.se/images/2012/p20120429-181720_201148739.jpg)
Har tänkt skriva en kort bakgrund till petit-fourer så det kommer framöver framförallt för er som inte riktigt vet vad det är.
/Simone
Kommentarer
Trackback